Confidentialitate

Hei-rup.ro nu iti va vinde datele personale altor firme si nu va face spam.

Cu alte cuvinte, in limbaj juridic:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Hei-rup.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Scopul colectarii datelor este: prelucrarea comenzilor si informari ocazionale asupra actualizarii conditiilor noastre comerciale si a promotiilor sezoniere.

Esti obligat sa ne furnizezi unele date cu caracter personal, acestea fiind necesare initial doar prelucrarii comenzilor iar ulterior poti solicita la primul email promotional primit radierea din baza noastra de date utilizata in scopuri de informare detaliat mai sus. Refuzul tau de a ne furniza datele necesare livrarii comenzii determina anularea comenzii.

Hei-rup.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi poti folosi optiunea unsubscribe din emailurile noastre sau sa ne scrii la adresa email@autodepot.ro. Daca unele din datele tale personale sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.