Despre noi

Hei-rup.ro e pentru cei care nu se tem sa-si murdareasca mainile, pentru cei ce simt ca viata in mijlocul naturii reprezinta cea mai buna relaxare, pentru cei ce cred ca rosiile si ceapa verde din propria gradina au gustul cel mai bun.

Hei-rup.ro nu e doar un magazin de scule si unelte de gradinarit. Scopul nostru este sa te ajutam sa regasesti placerea de a-ti petrece timpul liber in gradina. De aceea, iti oferim unelte care vor transforma gradinaritul intr-o joaca.

Chiar asa, hai la joaca!

Toate produsele noastre sunt ergonomice, practice si trainice. Gata cu efortul inutil in gradina, gata cu dupa-amiezile petrecute reparandu-ti masina de tuns iarba, gata cu improvizatiile inventive, dar subrede. E timpul sa te joci, apoi sa te odihnesti, si cand te plictisesti, sa te joci din nou!

Bucura-te de gradina ta!

Pentru a te putea bucura de o gradina perfecta, trebuie sa iubesti natura. De aceea iti oferim tot ce ai nevoie pentru a-ti crea gradina la care visezi - de la sfaturi si idei, pana la produse de gradinarit. Indiferent ca doresti sa ai cel mai moale gazon, cele mai gustoase rosii, sau vrei sa culegi fructele uriase care numai in varf de pom cresc, Hei-rup.ro iti este alaturi!