Termeni si conditii

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.hei-rup.ro reprezinta acordul tau cu termenii si conditiile de mai jos:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Hei-rup.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Scopul colectarii datelor este: prelucrarea comenzilor si informari ocazionale asupra actualizarii conditiilor noastre comerciale si a promotiilor sezoniere.

Esti obligat sa ne furnizezi unele date cu caracter personal, acestea fiind necesare initial doar prelucrarii comenzilor iar ulterior poti solicita la primul email promotional primit radierea din baza noastra de date utilizata in scopuri de informare detaliat mai sus. Refuzul tau de a ne furniza datele necesare livrarii comenzii determina anularea comenzii.

Hei-rup.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi poti folosi optiunea unsubscribe din emailurile noastre sau sa ne scrii la adresa email@autodepot.ro. Daca unele din datele tale personale sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.

In unele cazuri, pentru lansarea unei comenzi ferme, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.hei-rup.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului, si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie (pe spatele facturii). De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta niciun fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nicio notificare prealabila. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.

Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorului. Produsele care prezinta in perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie, vor fi inlocuite cu altele noi, conform legii.

Termenul de garantie decurge de la data inscrisa pe factuta de vanzare.

Produsele care fac obiectul unei reclamatii in garantie vor fi insotite de urmatoarele documente:

  1. copie dupa factura de achizitie de la Hei-rup.ro / bonul / chitanta / dovada platii bancare cu care a fost cumparat produsul;
  2. certificatul de garantie in original

 

Produsul trebuie sa fie trimis in ambalajul original.

Reclamatia depusa de cumparator va fi analizata si va primi un raspuns in termen de 6 zile lucratoare de la data receptiei produselor reclamate la sediul vanzatorului, insotite de toate documentele enumerate mai sus.

In cazul in care reclamatia a fost justificata, ne obligam la inlocuirea produsului in termen de 10 zile calculate de la data trimiterii raspunsului de vanzator.

Alte conditii

Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in scris, in maximum o zi de la livrare.

Nu se admit la retur produsele cu ambalaj deteriorat si lipsite de accesoriile originale.

Indiferent de modalitatea de livrare, cumparatorul are obligatia de a verifica existenta tuturor actelor aferente tranzactiei, lipsa acestora generand neacordarea garantiei. Receptia marfurilor vandute se face la sediul cumparatorului. Cumparatorul se obliga la preluarea marfii comandate si livrate.

Cumparatorul poate refuza marfa livrata daca sunt semne vizibile de deteriorare sau in caz de nefunctionare.

Nu se accepta la retur marfa nepusa in ambalajul original, marfa comercializata de alti agenti economici, marfa returnata fara respectarea prevederilor de mai sus.

Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare - cumparare prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online beneficiarul declara ca a luat la cunostiinta prevederile acestor documente.

Garantia acopera cel mult valuarea integrala a produsului reclamat.

Conditii de returnare:

Hei-rup.ro accepta retururi de produse in urmatoarele cazuri:

- Fara niciun motiv si fara penalitati, daca produsul este returnat in termen de 10 zile de la achizitie, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat. Singurele costuri care cad in sarcina ta sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, iar rambursarea contravalorii produsului ti se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Inainte de a returna produsul esti obligat sa ne contactezi. Acest drept se aplica doar persoanelor fizice!

- Produsul comandat nu este conform cu specificatiile de pe site. In aceasta situatie produsul va fi inlocuit cu un altul, sau la cerere, se va returna contravaloarea acestuia.

Te rugam sa ne contactezi pentru mai multe detalii.

Date fiscale Hei-rup.ro

S.C. European Standard S.R.L.
Reg. com.: J05/1942/2007
CUI: RO 22177250
Sediu social: str. Trandafirilor nr. 40/A, Biharia, jud. Bihor
IBAN: RO78 MILB 0000 0000 0032 6186
Banca: Millennium Bank Oradea

 

Programul nostru de lucru cu publicul este urmatorul:

Luni - Vineri:  09.00 - 18.00

Sambata - Duminica: inchis

 

Comenzile trimise dupa terminarea programului de lucru se vor procesa a doua zi. Pentru mai multe detalii, te rugam sa ne contactezi.